Refusjon og flytting av TG22-billettene åpner

Kjære TG-deltaker! Arrangementet The Gathering 2022 blir dessverre ikke i Vikingskipet, men et digitalt arrangement i stedet. Vi håper det blir like populært som i fjor, da vi samlet tusenvis av dere til underholdning, konkurranser, konserter og annen moro. Mer informasjon om dette kommer fortløpende på https://www.gathering.org/

TG 2022 refusjons datoer

Hva skjer med billettene til TG22?

Siden det blir digitalt gjør vi det samme som vi har gjort tidligere år, og lar deg velge hva du vil gjøre med billetten din.

Fristen for å velge er 10. april

Gå inn på www.geekevents.org/tg22 og logg inn for å gjøre valg.

Hva kan du velge mellom?

Vi viderefører samme løsning som i fjor. Du kan velge: 

  • Å overføre billetten til TG 2023
  • Å ta 100% refusjon (minus billett- og medlemsskapsavgift)
  • Å fraskrive deg billetten og donere summen

Vi håper også at mange av dere velger å bli KANDU-medlemmer når dere gjør valg for billetten. Medlemskap hjelper oss og organisasjonen vår KANDU med å holde TG-tradisjonen i live, og kjøre andre spennende prosjekter for datainteressert ungdom!

Spørsmål om billetter og refusjon?

Brukerveiledning: Billett guide for TG22

Kontakt: info@gathering.org

Spørsmål og svar

Det tar lang tid å planlegge et så stort arrangement. Dessverre kom åpningen for sent for at vi rakk det innen påsken. Det er også viktig for oss at når vi først endelig er tilbake på Hamar, så skal vi ha maks TG-stemning, og for å få til det trenger vi mange nok deltakere og frivillige! For at det skal skje må vi ha bedre tid på oss enn vi fikk i år, dessverre.

Vi var så nære i år, så vi mener at det er uunngåelig at TG-toget ruller inn på Hamar i 2023! Vi har allerede startet planleggingen med utgangspunkt i at det blir et vanlig TG både i ambisjonsnivå, antall folk, og frivillige. Og vi gleder oss!

Vi kjører ut tilbakebetaling i én felles utbetaling, sånn at alle får god tid til å gjøre sine valg. Foreløpig er planlagt utbetalingstidspunkt etter påske.

KANDU – Norsk dataungdom er de som arrangerer The Gathering, dette har vi gjort siden 1996. De som melder seg på TG, godkjenner også å melde seg inn i KANDU, med en medlemskontingent på 50 kr. Medlemskapet går til å skape aktiviteter og muligheter for dataungdom over hele Norge. Dette gjør vi gjennom prosjekter, politiske innspill, aktiviteter og arrangementer.


Les mer om KANDU nedenfor eller på våre nettsider: https://www.kandu.no/om-kandu/

Categories: SISTE NYTT